Header Ad

PaLimit të hënën në 22:55

05/03/2017
108 Views

Pa Limit është i vetmi format humori i bazuar krejtësisht në improvizim të atypëratyshëm. Trupa e pesë aktorëve përbëhet nga Annais Lika, Aleksandër Grami, Roland Saro, Erblin Bajko dhe Jorke Broka, së bashku me të ftuarin VIP bëhen pjesë e lojërave të fjalëve, dialogimit spontan, pantomimës dhe batutave te momentit, përgjatë 90 minutave, nën moderimin e Luana Vjollcës, tani vjen çdo të hënë në orën 22:55 në ekranin e Top Channel. Shikim të këndshëm!

You may be interested

VOTO! PËR MUA ÇIFTI FITUES ËSHTË…
BIG BROTHER
0 shares371 views1
BIG BROTHER
0 shares371 views1

VOTO! PËR MUA ÇIFTI FITUES ËSHTË…

mediaalbania - Jun 23, 2017

PËRSHËNDETJE! Më poshtë është i hapur sondazhi i fundit për spektaklin BIG BROTHER ALBANIA 9, ju mund të votoni çiftin…

Zbulohet lista e kanaleve dixhitale, edhe pak ditë…
Televizion
0 shares56 views
Televizion
0 shares56 views

Zbulohet lista e kanaleve dixhitale, edhe pak ditë…

mediaalbania - Jun 22, 2017

AMA ka zyrtarizuar listën dhe renditjen e kanaleve shqiptare, kombëtare dhe atyre lokale në dekoderat dhe marrësit tokësor DVB-T2, tashmë…

Floriana Garo shpall fejesën
Televizion
0 shares52 views
Televizion
0 shares52 views

Floriana Garo shpall fejesën

mediaalbania - Jun 18, 2017

Kishte zgjedhur që marrëdhënien e dashurisë ta ruante vetëm për vete, pa e bërë publike, dhe arriti ta shijojë deri…

Leave a Reply

%d bloggers like this:
www.000webhost.com