Header Ad

MAGJIA E MEDIAS” janë çmimet magjike dedikuar medias dhe televizionit në Shqipëri të organizuara nga faqja mediatike MEDIA•ALBANIA. Edicioni i parë u mbajt nga data 27.Tetor.2014 deri më 26.Dhjetor.2014 natën e ndarjeve të çmimeve magjike. Gjithsej në këtë edicion të parë u shpallën fitues 31 personazhe të ekranit, programe e formate të ndryshme, kanale televizive, platforma televizive të gjitha këto të cilësuara si çmime magjike. Gjithçka ndodhi në rrjetin social Facebook, ishin hapat e parë të faqes sonë dhe një faqe me rreth 7800 ndjekës arriti të vlerësohej dhe të mbështetej nga mijëra persona, këtu përfshihen edhe personazhe ViP, fitues të çmimeve të cilën shprehën vlerësimet e tyre maksimale për punën e gjithë stafit dhe votimit transparent që u garantua përmes votimeve në Facebook. Më poshtë keni një video të publikuar në Youtube me gjithë fituesit e edicionit të parë. Faleminderit për votat tuaja dhe komentet pozitive! Faleminderit që jeni pjesë e jona!

You may be interested

VOTO! PËR MUA ÇIFTI FITUES ËSHTË…
BIG BROTHER
0 shares371 views1
BIG BROTHER
0 shares371 views1

VOTO! PËR MUA ÇIFTI FITUES ËSHTË…

mediaalbania - Jun 23, 2017

PËRSHËNDETJE! Më poshtë është i hapur sondazhi i fundit për spektaklin BIG BROTHER ALBANIA 9, ju mund të votoni çiftin…

Zbulohet lista e kanaleve dixhitale, edhe pak ditë…
Televizion
0 shares56 views
Televizion
0 shares56 views

Zbulohet lista e kanaleve dixhitale, edhe pak ditë…

mediaalbania - Jun 22, 2017

AMA ka zyrtarizuar listën dhe renditjen e kanaleve shqiptare, kombëtare dhe atyre lokale në dekoderat dhe marrësit tokësor DVB-T2, tashmë…

Floriana Garo shpall fejesën
Televizion
0 shares52 views
Televizion
0 shares52 views

Floriana Garo shpall fejesën

mediaalbania - Jun 18, 2017

Kishte zgjedhur që marrëdhënien e dashurisë ta ruante vetëm për vete, pa e bërë publike, dhe arriti ta shijojë deri…

Leave a Reply

%d bloggers like this:
www.000webhost.com