Header Ad

DixhitalizimiPËRSHËNDETJE NGA STAFI I MEDIA • ALBANIA!
MË POSHTË KENI LISTËN E RRJETEVE AKTUALE DIGJITALE, SHËNIM FREKUENCAT E MËPOSHTME DHE LISTA E KANALEVE ËSHTË PARAPRAKE SEPSE GJENDJA AKTUALE ËSHTË AKOMA NË FAZËN EKSPERIMENTALE, TIRANA, DURRËSI DHE TASHMË SHKODRA JANË QYTETET E VETËM TË CILËT KANË NISUR ZYRTARISHT PROCESIN E DIXHITALIZIMIT. SHIKIM TË KËNDSHËM!
PËR ÇDO PYETJE JU MUND TË KONTAKTONI NË +355 (0) 4 410 4455

Rrjeti

RTSH
RTSH
RTSH
TVKLAN
TOPCHANNEL
NEWS24
DIGITALB
DIGITALB
DIGITALB
DIGITALB
TRING
TRING
TRING

Frekuenca

21 UHF
34 UHF
38 UHF
41 UHF
51 UHF
31 UHF
62 UHF
64 UHF
67 UHF
69 UHF
47 UHF
56 UHF
59 UHF

Lista e kanaleve

RTSH 1 HD
RTSH 2 HD
RTSH
TVKLAN
TOP CHANNEL HD
NEWS 24 HD
DIGITALB*
DIGITALB*
DIGITALB*
DIGITALB*
TRING*
TRING*
TRING*

* kanale të cilat mund ti shikoni vetëm me abonime në platformat përkatëse

www.000webhost.com